Σχετικά με μας

Η θεώρησή μας για την αγορά

“Υγρά, ρευστά, χημικά και άλλα υλικά είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία, απόδοση, συντήρηση και προστασία οχημάτων, μηχανών, κινητήρων, μηχανισμών, εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρειάζονται φροντίδα. Η FLUXOTIC φιλοδοξεί να παρέχει όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή εφαρμογή και χρήση αυτών των υλικών.”

Η FLUXOTIC αντιπροσωπεύει την πραγματική πρόοδο. Εκτός από μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων λύσεων, προσφέρουμε λεπτομερείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές και τελικά προϊόντα. Το πιο σημαντικό, είναι ότι κατέχουμε τις γνώσεις για να προσφέρουμε λύσεις που συναντούν τις απαιτήσεις σας. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι λύσεις έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένη αποτελεσματικότητα, μειωμένο κόστος και βελτιστοποιημένη απόδοση εξοπλισμού.

Η πλατφόρμα

Η FLUXOTIC, που λειτουργεί μέσω μιας προηγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, στοχεύει να προσφέρει μοναδικές λύσεις για επαγγελματίες, χομπίστες, αθλητές και τεχνίτες, καθώς και να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις για την πολύ συγκεκριμένη εφαρμογή σας.

Για εμάς, το διαδίκτυο σημαίνει κάτι παραπάνω από απλά τη μεταφορά δεδομένων. Σημαίνει ότι παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους πελάτες μας. Η πλατφόρμα μας, συγκεντρώνει ό, τι χρειάζονται οι πελάτες μας σε ένα βολικό μέρος. Με βάση το τετραπλό όφελος, διαθεσιμότητα – υποστήριξη – προσβασιμότητα – προσιτότητα, η πλατφόρμα μας προσφέρει ένα μοναδικό μέρος για λύσεις, πληροφορίες και γνώσεις. Η αγορά προϊόντων, η παρακολούθηση παραγγελιών και η λήψη δελτίων τεχνικών δεδομένων καθώς και δεδομένων ασφαλείας, μπορούν να γίνουν διαδικτυακά – αυξάνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Μάρκες και Προϊόντα

Η άμεση σχέση μας με τους κατασκευαστές, μαζί με την εμπειρία μας, μας δίνουν το μοναδικό πλεονέκτημα ότι έχουμε πρόσβαση στη διαδικασία, τη δομή και τον σκοπό πίσω από οποιοδήποτε τελικό προϊόν που προωθούμε στην αγορά. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να διαθέσουμε προϊόντα με βάση τα πραγματικά οφέλη και αξίες τους.

Επιπλέον, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μάρκες και την ουσία τους. Οι εμπορικές επωνυμίες περιλαμβάνουν ένα μήνυμα και μια υπόσχεση. Πολλές φορές, καθορίζουν τις προσδοκίες και εκφράζουν διαβεβαίωση. Η FLUXOTIC λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η ουσία της επωνυμίας να βγαίνει προς τα έξω αυθεντικά, πετυχαίνοντας να φτάσει στις ανάγκες που μπορεί χειροπιαστά, να συναντήσει και να προσθέτει αξία.

OLLETS

Η FLUXOTIC είναι μέρος της OLLETS LTD *.

Η OLLETS είναι ένας διατερματικός παροχέας υγρών, υλικών και εξοπλισμού στον τομέα της συντήρησης περιουσιακών στοιχείων, που εξυπηρετεί διάφορους κλάδους σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ollets.com.

* Η OLLETS Limited είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με αριθμό εταιρείας HE383118 και αριθμό ΦΠΑ 10383118F