Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την ACS Courier  και Akis Express για τις παραδόσεις των προϊόντων. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 24ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή Akis Express.

ACS

Εντός Κύπρου Point to Point (Από γραφείο ACS σε γραφείο ACS, τηλεφώνημα) Point to Door (Από γραφείο ACS με παράδοση) Μέχρι 2 kg € 1,80 € 3,20 Μέχρι 5 kg € 2,20 € 4,20 Μέχρι 10 kg € 2,90 € 5,20 Κάθε +10 kg € 3,00 € 4,00
  • Είσπραξη στην παράδοση ( αντικαταβολή) Χρέωση € 1.00
  • Το βάρος υπολογίζεται σε πραγματικό ή ογκομετρικό (ύψος Χ πλάτος Χ μήκος /5000)
  • Παράδοση στην πόρτα γίνεται σε όλες τις πόλεις και τα προάστια τους μόνο (όρια παράδοσης ACS)
  • Παραδόσεις εκτός ορίων παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο κατάστημα ACS.
  • Η σωστή συσκευασία είναι στην αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.

Akis Express

1. Βασικές Χρεώσεις Από Προς Είδος Κατηγορία Βάρος Τιμή ανά τεμάχιο Κατάστημα GAP Akis Κατάστημα GAP Akis Δέμα 0Kg – 3Kg €1,61 Για κάθε επιπρόσθετο κιλό πέραν των 3 Kg € 0,25 2. Επιπρόσθετες Χρεώσεις Αντικαταβολή €1,25 Ασφάλιση Αντικαταβολής (μετρητά) 0% Παράδοση στην πόρτα του παραλήπτη (Ζώνες Α&Β) €1,25 Παραλαβή από την πόρτα του αποστολέα (Ζώνες Α&Β) €1,00

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω των εταιριών ACS και Akis Express. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή. 2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS ή Akis Express Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 19:00 & Σάββατα 10:00 – 13:00.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier: θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.