Blog

Η πρόταση της AMSOIL για Κήπο και Γρασίδι

Μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητά σας
Η AMSOIL παρέχει το συνθετικό πλεονέκτημα στην προστασία του εξοπλισμού, βοηθώντας σας να πετύχετε διατηρώντας την ισχύ των μηχανημάτων σας, παρατείνοντας τη διάρκειας ζωής τους και μεγιστοποιώντας την αξιοπιστία τους, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.

AMSOIL SABER Professional Synthetic 2-Stroke Oil

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα
Το SABER Professional εξαλείφει τα προβλήματα που μαστίζουν τον φορητό, δίχρονο εξοπλισμό, προβλήματα για τα οποία πιθανώς να οφείλεται το λάδι, συμπεριλαμβανομένων της σκληρής εκκίνησης, τραχείας λειτουργίας, απώλειας ισχύος και μειωμένης διάρκειας ζωής.
Η AMSOIL δοκίμασε το SABER Professional σε αναλογία μίξης 100:1, έναντι άλλων λιπαντικών δίχρονων κινητήρων στα 50:1, και τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα: Το SABER Professional κυριάρχησε απέναντι στον ανταγωνισμό σε κάθε τομέα ελέγχου απόδοσης.
Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε λάδι στην μισή ποσότητα σε σχέση με άλλα λιπαντικά, το SABER Professional κάνει καλύτερη δουλειά καταπολεμώντας τις εναποθέσεις άνθρακα που μειώνουν την ισχύ των κινητήρων καθώς και τη διάρκεια ζωής τους.

AMSOIL 100% Synthetic Small-Engine Oil 10W-30 και 10W-40

Τα συνθετικά λιπαντικά μικρού κινητήρα AMSOIL δεν είναι απλά ακόμα ένα λιπαντικό αυτοκινήτου που φέρει διαφορετική σήμανση. Αντ ‘αυτού, σχεδιάστηκαν προσαρμοσμένα, για να παρέχουν αξιοπιστία, ειδικά στους μικρούς τετράχρονους κινητήρες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι κινητήρες σας είναι προστατευμένοι ακόμη και σε περιόδους εκτεταμένης χρήσης, ακόμα και όταν δεν υπάρχει χρόνος για προγραμματισμένη συντήρηση. Είναι κατασκευασμένο για να λύσει τα προβλήματα που μαστίζουν τις μικρές μηχανές, όπως φθορά, απώλεια ισχύος, κατανάλωση λαδιού, κολλημένοι δακτύλιοι και βαλβίδες, και επιβλαβείς εναποθέσεις άνθρακα.

Ενισχυμένα με αυξημένα πρόσθετα και συνθετικά βασικά έλαια κορυφαίας ποιότητας, τα συνθετικά λιπαντικά AMSOIL προστατεύουν από την φθορά και την λάσπη ενώ αντιστέκονται καλύτερα στην κατανάλωση λαδιού σε σχέση με τα συμβατικά λιπαντικά. 

 

Εξαιρετική προστασία για Δίχρονο Εξοπλισμό Ψηλής Ισχύος

Διαμορφωμένο με κορυφαίας ποιότητας συνθετικά βασικά έλαια, εξαιρετικά υψηλή λιπαντικότητα και ψηλή συγκέντρωση ενεργών καθαριστικών, το AMSOIL SABER Professional Synthetic 2-Stroke καταπολεμά τη συσσώρευση άνθρακα, παρέχοντας εξαιρετική προστασία και μέγιστη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού, διατηρώντας τον ενεργό.
Αποτροπή κολλημένων δαχτυλιδιών
Μετά από 300 ώρες δοκιμών επαγγελματικής χρήσης σε χορτοκοπτικό STIHL * με αναλογία μίξης 50: 1 όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή, το SABER Professional διατήρησε τα έμβολα και τα δακτυλίδια καθαρά, σχεδόν χωρίς παρουσία άνθρακα και φθοράς (πάνω εικόνα), ενώ η χρήση μιας κορυφαίας μάρκας λαδιού προκάλεσε σημαντική συσσώρευση άνθρακα γύρω από την περιοχή του δακτυλίου (κάτω εικόνα), με αποτέλεσμα ο κινητήρας να πλησιάζει στο σημείο κατάρρευσής του.

 

Εξαιρετική προστασία για εξοπλισμό μηδενικών στροφών καθώς και άλλο εξοπλισμό με τετράχρονο κινητήρα

Διαμορφωμένο με συνθετικά βασικά έλαια χαμηλής πτητικότητας, θερμικά σταθερό σύστημα προσθέτων και συμπυκνωμένα καθαριστικά που καταπολεμούν τον άνθρακα, το AMSOIL Synthetic Small Engine Oil αντιστέκεται στην υποβάθμιση καθώς και στην δημιουργία καταστροφικών εναποθέσεων, παρέχοντας εξαιρετική προστασία και κορυφαία απόδοση για τον εξοπλισμό σας, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα.
Αποτροπή κόλλησης βαλβίδας εξάτμισης
Μετά από 125 ώρες δοκιμών δριμείας λειτουργίας σε κινητήρα Honda * 5-hp, το AMSOIL Synthetic Small Engine Oil 10W-30 κράτησε τους οδηγούς των βαλβίδων στον κινητήρα που απεικονίζεται στην πάνω φωτογραφία πιο κάτω, καθαρούς
και σε λειτουργία. Αντίθετα, χρησιμοποιώντας μια κορυφαία μάρκα ανταγωνιστικού λαδιού, ο κινητήρας που απεικονίζεται στο κάτω μέρος απέτυχε, διότι η βαλβίδα εξαγωγής κόλλησε. Κατά την αποσυναρμολόγηση του κινητήρα, τα βαριά αποθέματα άνθρακα που είχαν δημιουργηθεί, εμπόδισαν τους χειριστές των δοκιμών από το να αφαιρέσουν τη βαλβίδα.

 

Καταπολέμηση παρενεργειών αιθανόλης και επαναφορά απόδοσης

AMSOIL Quickshot
Το υποβαθμισμένο καύσιμο έχει ως αποτέλεσμα το βερνίκωμα των μερών του κινητήρα καθώς και παρουσία αδιάλυτων στερεών, οδηγώντας σε τραχεία λειτουργία και κακή απόκριση της ρυθμιστικής βαλβίδας, φαινόμενα που σκοτώνουν την παραγωγικότητα. Το AMSOIL Quickshot είναι σχεδιασμένο για να καθαρίζει καλά το βερνίκι, την πίσσα και τα αδιάλυτα στερεά σε δίχρονους και τετράχρονους μικρούς βενζινοκινητήρες.

  • Επαναφέρει την απόδοση στο μέγιστο δυνατό επίπεδο
  • Αντιμετωπίζει ζητήματα απόδοσης που σχετίζονται με την αιθανόλη, το νερό και το μολυσμένο καύσιμο
  • Σταθεροποιεί το καύσιμο μεταξύ χρήσεων και κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμης αποθήκευσης

 

Ομαλή υδροστατική απόδοση για εξοπλισμό μηδενικής στροφής

Η θερμότητα οδηγεί σε σχηματισμό λάσπης και βερνικιού, κάτι που αποδομεί τις συνθήκες που χρειάζονται για μέγιστη απόδοση, με αποτέλεσμα την σκληρή λειτουργία και τον χαμηλής ποιότητας έλεγχο του εξοπλισμού. Αυτά τα φαινόμενα απογοητεύουν τους χειριστές, φθείρουν τις υδροστατικές μεταδόσεις  και οδηγούν σε ακριβές επισκευές.

Δημιουργημένο μετά από ενδελεχή επεξεργασία ψευδαργύρου και με πρόσθετα κατά της φθοράς, το AMSOIL 20W-50 SYNTHETIC HYDROSTATIC TRANSMISSION FLUID, παρέχει εξαιρετική προστασία στα εξαρτήματα, των υδροστατικών μεταδόσεων εξοπλισμού μηδενικής στροφής, που λειτουργούν κάτω από υψηλή πίεση, παρέχοντας ομαλή και ανταποκρινόμενη λειτουργία, κάτι που δίνει ώθηση στην αποδοτικότητα και ελαχιστοποιεί τις φθορές και επιδιορθώσεις.

 

Μειώστε τη φθορά ατράκτου σχετικά με το συνεχές γρασάρισμα

Ζητήματα επισκευών που σχετίζονται με φθορά του άξονα σε εξοπλισμό μηδενικής στροφής είναι συχνά και δαπανηρά. Το συνθετικό γράσο AMSOIL Synthetic Water-Resistant Grease απωθεί το νερό και προστατεύει τους ατράκτους, τροχίσκους και ρουλεμάν τροχών από φαινόμενα επαφής μετάλλου με μέταλλο, ακόμη και κάτω από βαριά φορτία και αντιστέκεται στο ξέπλυμα όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί κάτω από υγρές συνθήκες, μειώνοντας την ανάγκη για συχνό γρασάρισμα.

AMSOIL Synthetic Water-Resistant Grease

  • Διαμορφωμένο για να αντιστέκεται στο ξέπλυμα και να προστατεύει σε υγρά περιβάλλοντα
  • Βοηθά στη στεγανοποίηση μεταλλικών επιφανειών ενώ αντιστέκεται χημικά έναντι στη διάβρωση
  • Μειώνει την τριβή, βοηθώντας τον εξοπλισμό να ψύχεται και ως αποτέλεσμα να μην υπερθερμαίνεται
  • Βοηθά στην προστασία από τη φθορά, ακόμη και κάτω από βαρέως τύπου φορτία

 

* Όλα τα εμπορικά ονόματα και οι εικόνες είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και ενδέχεται να είναι καταχωρημένα σήματα σε ορισμένες χώρες. Καμία αξίωση σύνδεσης ή έγκρισης, ρητή ή υπονοούμενη, γίνεται από τη χρήση τους. Όλα τα προϊόντα AMSOIL που διαφημίζονται εδώ αναπτύχθηκαν από την AMSOIL για χρήση στις εφαρμογές που εμφανίζονται.