Blog

Η AMSOIL προσφέρει προστασία, απόδοση και πνευματική ηρεμία για όλα τα θαλάσσια σκάφη

Όποια και αν είναι η θαλάσσια εφαρμογή, το AMSOIL έχει την κορυφαία λύση
Το 1973, η AMSOIL δημιούργησε και παρουσίασε το πρώτο συνθετικό λάδι δίχρονων κινητήρων στον κόσμο, που συνιστάται με αναλογία μίξης 100:1 για οποιαδήποτε εφαρμογή δύο κύκλων. Έκτοτε, μέσα από προσαρμοσμένα προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης στη σύνθεση λιπαντικών 2- και 4- κύκλων, η AMSOIL  έχει δημιουργήσει απαράμιλλα συνθετικά λιπαντικά που καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Αυτή η κορυφαία φιλοσοφία και τεχνολογία, μοναδική στη βιομηχανία, επεκτείνεται στα συνθετικά θαλάσσια λιπαντικά δύο και τεσσάρων κύκλων της AMSOIL, συνθετικά γράσα, συνθετικά λιπαντικά θαλάσσιου εξοπλισμού και εξειδικευμένα προϊόντα για θαλάσσιες εφαρμογές.

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, είτε πρόκειται για υψηλών επιδόσεων σκάφος για σκι, βάρκα για ψάρεμα, υπεράκτιο αγωνιστικό σκάφος ή για βοηθητικό κινητήρα σε ιστιοφόρο, η AMSOIL διαθέτει ένα σχεδιασμένο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή αναφοράς. Η AMSOIL διαθέτει δύο, υψηλής απόδοσης, συνθετικά λιπαντικά θαλάσσιου κινητήρα 4-κύκλων, εγκεκριμένα από τον NMMA  και διάφορα συνθετικά λιπαντικά 2-κύκλων σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των jetski, εξωλέμβιων κινητήρων EFI και DFI καθώς και αγωνιστικές εφαρμογές.

Συνθετικά λιπαντικά 4-κύκλων AMSOIL 
Το AMSOIL Synthetic Marine Motor Oil έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στην έντονη καταπόνηση, απόρροια της συνεχούς λειτουργίας σε υψηλές ταχύτητας καθώς και τις συνεχώς ταραγμένες καιρικές συνθήκες που κυριαρχούν στο νερό. Προσφέρει εξαιρετική προστασία έναντι της φθοράς και σταθερότητα ιξώδους. Παρουσιάζει χαμηλή πτητικότητα και εξαιρετική ρευστότητα χαμηλής θερμοκρασίας.
Συνιστάται για χρήση στους περισσότερους εξωλέμβιους καθώς και εσω-εξωλέμβιους (I/O) τετράχρονους βενζινοκινητήρες. Είναι εγκεκριμένο από τον NMMA και απολύτως συμβατό με καταλύτες FC-W. Το AMSOIL 25W-40 Synthetic Blend Marine Engine Oil συνιστάται για χρήση στους κινητήρες Mercury * και Mercruiser *.

Συνθετικά λιπαντικά 2-κύκλων AMSOIL 
Το AMSOIL HP Marine Synthetic 2-Stroke Oil είναι εξαιρετικό για όλους τους δίχρονους εξωλέμβιους κινητήρες, σκάφη αναψυχής και προσωπικά σκάφη. Συνιστάται για την, λιτής εφαρμογής, εργοστασιακή ρύθμιση της Evinrude * E-TEC *.Το AMSOIL HP Marine Synthetic 2-Stroke Oil είναι παραγμένο από συνθετικά βασικά λιπαντικά ειδικά δημιουργημένα για μείωση της τριβής και της φθοράς, και είναι ενισχυμένο με MAXDOSE, ένα σύστημα προηγμένων προσθέτων για «εξαιρετικά καθαρή» λειτουργία.

Ύστερα από δοκιμή, μετά από μια πλήρη σεζόν χρήσης σε ενοικιαζόμενα σκάφη, αποδείχτηκε ότι το HP Marine απέτρεψε τη δημιουργία γδαρσιμάτων στο έμβολο και δακτυλίους, επιφέροντας συνθήκες για μέγιστη διάρκεια ζωής και ισχύς του κινητήρα (δείτε πιο κάτω). Το HP Marine παρέχει λειτουργία με χαμηλό καπνό, χαμηλή οσμή και χαμηλή υδατική τοξικότητα, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το AMSOIL Outboard 100:1 Pre-Mix Synthetic 2-Stroke Oil είναι ειδικά σχεδιασμένο για μίξη 100: 1 σε όλα τα προ-μίγματα υδρόψυκτες εφαρμογές. Έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά τον σχηματισμό ανθρακωμάτων και εναποθέσεων και για να αποτρέπει την προσκόλληση στους δακτυλίους των εξωλέμβιων κινητήρων θερμής λειτουργίας, ενώ παρουσιάζει ψηλή αποτελεσματικότητα κατά την καύση του, εξασφαλίζοντας μειωμένες εκπομπές.

Το AMSOIL Synthetic 2-Stroke Injector Oil προσφέρει ποιότητα και προσιτότητα στην τιμή και συνιστάται για όλες τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξοπλισμό δίχρονης εφαρμογής. Βοηθά στην προστασία από τη σκουριά και τη φθορά. Καίγεται εξαιρετικά καθαρά συμβάλλοντας στην αποφυγή δημιουργίας επιβλαβών εναποθέσεων στον κινητήρα και μείωση του καπνού και εκπομπών ρύπων.

AMSOIL Synthetic Gear Lube
Το AMSOIL Synthetic Gear Lube είναι ενισχυμένο με πρόσθετα ακραίων πιέσεων (EP) που παρέχουν ανώτερη προστασία σε εξωλέμβιες χαμηλότερες-μονάδες γραναζοκιβωτίων και sterndrives γρήγορης επιτάχυνσης και υψηλής ροπής. Παρέχει προηγμένη προστασία στις εξωλέμβιες εφαρμογές και αποτρέπει την απώλεια  δύναμης και την φθορά των γραναζιών, ακόμα και με, έως και 15 τοις εκατό, επιμόλυνση από θαλασσινό νερό1.

1Με βάση δοκιμές της AMSOIL σε σχέση με το AMSOIL Synthetic Marine Gear Lube 75W-90 έναντι των ελέγχων ASTM 3233 και ASTM D892.


AMSOIL Synthetic Water-Resistant Grease
Το AMSOIL Synthetic Water-Resistant Grease
αντιστέκεται στην απόπλυση και έκπλυση του νερού και αντιστέκεται στην υποβάθμιση πολύ καλύτερα από τα συμβατικά γράσα. Είναι εξαιρετικό για ρουλεμάν τροχών των ρυμουλκών σκαφών, εξωλέμβιους κινητήρες και άλλες εφαρμογές που εκτίθενται στο νερό.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 
Το HP Marine Synthetic 2-Stroke Oil χρησιμοποιήθηκε σε εξωλέμβιο κινητήρα Evinrude * E-TEC * 40 ίππων, ιδιοκτησία εταιρίας ενοικιάσεων σκαφών για ψάρεμα στη βόρεια Μινεσότα. Μετά από χρήση, κατά τη διάρκεια μιας πλήρη σεζόν, με τον κινητήρα ρυθμισμένο σύμφωνα με τις εργοστασιακές οδηγίες (λιτή ρύθμιση), το HP Marine απέτρεψε την δημιουργία γδαρσιμάτων στα πιστόνια καθώς και φαινομένων συγκόλλησης στα δαχτυλίδια, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να συμβάλει για μέγιστη ισχύ και μακροζωία του κινητήρα.
Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την ικανότητα του HP Marine να προστατεύει τους δίχρονους κινητήρες στις δύσκολες συνθήκες, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξοπλισμό σας.

* Όλα τα εμπορικά ονόματα και οι εικόνες είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και ενδέχεται να είναι καταχωρημένα σήματα σε ορισμένες χώρες. Καμία αξίωση σύνδεσης ή έγκρισης, ρητή ή υπονοούμενη, γίνεται από τη χρήση τους. Όλα τα προϊόντα AMSOIL που διαφημίζονται εδώ αναπτύχθηκαν από την AMSOIL για χρήση στις εφαρμογές που εμφανίζονται.