Blog

Τα προϊόντα της AMSOIL για μοτοσικλέτες V-twin, προστατεύουν και ελευθερώνουν

Για τους θιασώτες των μηχανών V-twin, η πρώτη εμπειρία πριν από κάθε διαδρομή είναι σημαντική, επειδή γι’ αυτούς τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ορχηστρικό ήχο του ξεκινήματος. Ο καθαρός αέρας και η ελευθερία να πηγαίνουν όπου κι αν επιλέξουν φέρνουν απαράμιλλη ικανοποίηση. Τίποτα δεν σκοτώνει αυτό το αίσθημα γρηγορότερα από μια θορυβώδη μετάδοση ή ένα υπερθερμασμένο κινητήρα. Τα προϊόντα AMSOIL V-twin είναι κατασκευασμένα για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων απαιτήσεων των μοτοσικλετών V-twin. Η προηγμένη συνθετική τεχνολογία προστατεύει τις μηχανές καθώς και το πνεύμα της ελευθερίας που προσδίδουν οι υπέροχες διαδρομές στην Κύπρο

Ελέγξτε το εγχειρίδιο κατόχου ή αναζητήστε τη μηχανή σας στο AMSOIL.com για συγκεκριμένες συστάσεις ποιότητας ιξώδους για τη δική σας Harley, Indian * ή άλλη μηχανή V-twin.

 

Συνθετικά Λάδια Μοτοσικλέτας AMSOIL
Ο καυτός ρυθμός των μηχανών V-twin επιφέρει σημαντικές προκλήσεις στα λιπαντικά, ειδικά σε οδήγημα χαμηλής ταχύτητας, συνθήκες ψηλής κυκλοφορία ή μακρές αναβάσεις με ζεστό καιρό. Το λάδι κινητήρα παίζει κρίσιμο ρόλο στην ψύξη μεγάλων αερόψυκτων κινητήρων και αυτό γίνεται ακόμη πιο αναγκαίο, σε λειτουργία χαμηλής ταχύτητας με περιορισμένη παρουσία αέρα περιβάλλοντος για να κρυώσει  την μηχανή. Εάν το λάδι δεν αντέχει τη ζέστη, η ικανότητά του να προστατεύει το μηχανή σας διακυβεύεται.

Το λιπαντικό μοτοσικλέτας AMSOIL Synthetic V-Twin είναι ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Αντέχει στην υπερβολική θερμότητα και αντιστέκεται στην απώλεια ιξώδους λόγω της ισχυρής αντοχής έναντι στη διάτμηση, προστατεύοντας έτσι  τους κινητήρες V-twin στις δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

 • Αντέχει στην υπερβολική θερμότητα
 • Διατηρεί το ιξώδες
 • Προστατεύει από τη φθορά
 • Εξαιρετικό για μεταδόσεις και πρωτεύουσες αλυσίδες


Εξαιρετικές μεταδόσεις και Προστασία πρωτογενούς αλυσίδας
Πέραν της ανώτερης προστασίας κινητήρα, το συνθετικό λάδι μοτοσικλέτας AMSOIL V-Twin παρέχει προστασία και απόδοση στα συστήματα μετάδοσης και τις πρωτεύουσες αλυσίδες μοτοσικλετών. Είναι η κύρια πρόταση για μεταδόσεις και πρωτεύουσες αλυσίδες μοτοσικλετών V-twin.

 • Απολύτως σταθερό απέναντι στη διάτμηση
 • Προάγει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων
 • Επιφέρει θετική εμπλοκή συμπλέκτη
 • Συμβάλει στην αποφυγή ολίσθησης και γυαλίσματος του συμπλέκτη
Τα κιτ αλλαγής λαδιού AMSOIL V-Twin συνδυάζουν τα πάντα που απαιτούνται για να εκτελέσετε μια αλλαγή λαδιού AMSOIL στις περισσότερες μοτοσικλέτες Harley-Davidson (από 1999 μέχρι σήμερα) σε ένα βολικό πακέτο. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Οδηγός Προϊόντων Μοτοσικλέτας στο AMSOIL.com για να βρείτε το κατάλληλο κιτ για το μοτοσικλέτα σας.

 

AMSOIL Synthetic V-Twin Transmission και AMSOIL Synthetic V-Twin Primary Fluid
Κάποιοι αναβάτες προτιμούν να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα υγρά πρωτεύουσας αλυσίδας και συστήματος μετάδοσης αντί για  πολύ-λειτουργικά λιπαντικά σχεδιασμένα για την προστασία της πρωτογενούς, της μετάδοσης και του κινητήρα. Τα AMSOIL Synthetic V-Twin Transmission Fluid και AMSOIL Synthetic V-Twin Primary Fluid είναι ιδανικά για μοτοσικλετιστές  που προτιμούν ένα ειδικό λιπαντικό έναντι ενός  προϊόντος πολλαπλής χρήσης.

Οι αντιτριβικές ιδιότητες του AMSOIL Synthetic V-Twin Transmission επιφέρουν ομαλές αλλαγές και συμβάλουν στην αθόρυβη λειτουργία του συστήματος μετάδοσης.

 • Προστατεύει ταχύτητες και ρουλεμάν από τη φθορά
 • Παρέχει ομαλές αλλαγές
 • Βοηθά στην εξάλειψη των δυνατών θορύβων και του θορύβου μετάδοσης

AMSOIL Synthetic V-Twin Primary Fluid
Η ισορροπημένη του σύνθεση προσφέρει σταθερή αίσθηση συμπλέκτη και σιγουριά στο ξεκίνημα, βοηθώντας στο να αποφεύγεται η επιφόρτιση της μηχανή. Προστατεύει επίσης τα εξαρτήματα από τη φθορά, συμβάλλοντας έτσι στο να αξιοποιείται στο έπακρο η μοτοσικλέτα μακροχρόνια.

 • Παρέχει σταθερή αίσθηση συμπλέκτη για σίγουρες εκκινήσεις
 • Βοηθά στην αποφυγή ολίσθησης του συμπλέκτη
 • Βοηθά τους αναβάτες να βρίσκουν εύκολα την ουδέτερη
 • Παρέχει ομαλή επιτάχυνση


Προϊόντα AMSOIL για όλες τις εφαρμογές Harley-Davidson*
Το λάδι μοτοσικλέτας AMSOIL Synthetic V-Twin 20W-50 παρέχει ανώτερη προστασία και απόδοση για πρόσφατα μοντέλα μοτοσυκλετών Harley-Davidson, αλλά και παλαιότερα. Οι κινητήρες Harley απαιτούν διαφορετικό λάδι. Η AMSOIL παράγει προϊόντα που αποδίδουν σε όλες τις Harley-Davidson. Η σειρά συμπεριλαμβάνει επίσης το AMSOIL Synthetic V-Twin SAE 60 καθώς και το AMSOIL Synthetic V-Twin Transmission Fluid, ιδανικό για κλασικά μοντέλα Harley.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΗΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
 

Flathead*

AMSOIL SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL Synthetic V-Twin

 

SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil

 

 

Knucklehead*

AMSOIL SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL Synthetic V-Twin

 

SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil

 

 

Panhead*

AMSOIL SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL Synthetic V-Twin

 

SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil

 

 

Shovelhead

AMSOIL SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL Synthetic V-Twin

 

SAE 60 V-Twin Motorcycle Oil

 

 Evolution      

& all Twin Cam*

AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil** AMSOIL 20W-50 V-Twin

Motorcycle Oil**

Ironhead*,

Evolution

Sportster* & V-Rod*

AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil** AMSOIL 20W-50 V-Twin

Motorcycle Oil**

 

Milwaukee-Eight*

AMSOIL 20W-50 V-Twin Motorcycle Oil AMSOIL 20W-50 V-Twin

Motorcycle Oil**

AMSOIL 20W-50 V-Twin

Motorcycle Oil**

** Ενώ το AMSOIL 20W-50 Synthetic VTwin Motorcycle Oil προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε κιβώτια μοτοσυκλετών και πρωτεύουσες αλυσίδες, ορισμένοι αναβάτες προτιμούν εξειδικευμένα λιπαντικά. Τα AMSOIL Synthetic VTwin Transmission και AMSOIL Synthetic VTwin Primary Fluid είναι δευτερεύουσες συστάσεις για αυτές τις εφαρμογές.

 

Πώς αποδεικνύεται η υπεροχή του AMSOIL;
Η υπερβολική θερμότητα προκαλεί απώλεια ιξώδους σε ορισμένα λάδια, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε κακής ποιότητας αλλαγές ταχυτήτων καθώς και θορυβώδη λειτουργία του αντισταθμιστή.

Το AMSOIL Synthetic V-Twin Motorcycle Oil αντιστέκεται στην αλλοίωση του ιξώδους παρά την υπερβολική θερμότητα και την εξάντληση από τις καλοκαιρινές διαδρομές. Διατηρώντας το ιξώδες, εξασφαλίζει ομαλές και σίγουρες αλλαγές και βοηθά στη μείωση του θορύβου του αντισταθμιστή. Στην πραγματικότητα, παρέχει 6 φορές καλύτερη αντίσταση στη διάσπαση ιξώδους από το Harley-Davidson SYN3. *

 

Δοκιμή εξουθένωσης κινητήρα V-Twin
Μερικά λάδια ενδέχεται να διασπαστούν όταν λειτουργούν κάτω από υπερβολική ζεστά περιβάλλοντα, αφήνοντας τους κινητήρες ευάλωτους απέναντι στη φθορά και τις εναποθέσεις.

Η AMSOIL δημιούργησε το V-Twin Torture Test για αναπαραγωγή πραγματικών συνθηκών λειτουργίας κινητήρα και λαδιου κάτω από ακραίες θερμοκρασίες.

 • Μοντέλο Harley-Davidson Street Bob2019
 • μηχανή Milwaukee-Eight 107 c.i.
 • 1.000 μίλια στο δυναμόμετρο
 • θερμοκρασία λαδιού 149οC
 • μέγ. θερμοκρασία κυλίνδρου 216οC

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Τα δαχτυλίδια παραμένουν καθαρά, σχεδόν χωρίς εναποθέσεις και δεν παρατηρείται συγκόλληση, έτοιμα να συνεχίσουν να προσφέρουν μέγιστη συμπίεση και δύναμη. Το διάφραγμα παρουσιάζει ελάχιστα γδαρσίματα, απόδειξη του γεγονότος ότι το AMSOIL Synthetic V-Twin Motorcycle Oil συμβάλει στην μακροζωία του κινητήρα.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ.

* Όλα τα εμπορικά ονόματα και οι εικόνες είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και ενδέχεται να είναι καταχωρημένα σήματα σε ορισμένες χώρες. Καμία αξίωση σύνδεσης ή έγκρισης, ρητή ή υπονοούμενη, γίνεται από τη χρήση τους. Όλα τα προϊόντα AMSOIL που διαφημίζονται εδώ αναπτύχθηκαν από την AMSOIL για χρήση στις εφαρμογές που εμφανίζονται.