ΘΕΣΗ: Ειδικός Πωλήσεων

Εισαγωγή

Η θέση περιλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος FLUXOTIC, www.fluxotic.com.cy, μιας προσαρμοσμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο την ενίσχυση της βιωματικής εμπειρίας των πελατών μέσω F2F καθώς και ψηφιακών επικοινωνιών.

Η άποψή μας για την αγορά

“Υγρά, ρευστά, χημικά και άλλα υλικά είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία, την απόδοση, τη συντήρηση και την προστασία οχημάτων, κινητήρων, μηχανών, μηχανισμών, εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρειάζονται φροντίδα. Η πλατφόρμα του FLUXOTIC φιλοδοξεί να παρέχει όλα όσα χρειάζονται για την σωστή εφαρμογή και χρήση αυτών των υλικών.”

Το διαδικτυακό κατάστημα FLUXOTIC αντιπροσωπεύει την πραγματική πρόοδο. Εκτός από μια ευρεία σειρά εξειδικευμένων λύσεων, προσφέρουμε λεπτομερείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τα τελικά προϊόντα. Το πιο σημαντικό, έχουμε την ευφυΐα να προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι λύσεις έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένη απόδοση, μειωμένο κόστος και βελτιστοποιημένη απόδοση εξοπλισμού.

Η πλατφόρμα

Το FLUXOTIC, που λειτουργεί μέσω μιας προηγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, έχει ως στόχο να προσφέρει μοναδικές λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ακόμα και για τις πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές. Η πλατφόρμα συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες μας σε ένα βολικό μέρος. Η αγορά αγαθών, η παρακολούθηση παραγγελιών και η απόκτηση δελτίων τεχνικών δεδομένων καθώς και δεδομένων ασφαλείας, μπορούν να γίνουν όλα online – αυξάνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Επωνυμίες και Προϊόντα

Διατηρούμε άμεση σχέση με τους κατασκευαστές και τα προϊόντα της αγοράς με βάση τα πραγματικά οφέλη και τις αξίες τους. Το FLUXOTIC λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η ουσία της επωνυμίας να βγαίνει προς τα έξω αυθεντικά, πετυχαίνοντας να φτάσει στις ανάγκες που μπορεί χειροπιαστά, να συναντήσει και να προσθέτει αξία.

Αποστολή ρόλου

 • Διαχείριση πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, των ενημερώσεων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εκστρατειών, των ενημερωτικών δελτίων, των άρθρων, των podcast, της διαδικτυακής κατάρτισης, των χορηγιών και όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την πλατφόρμα
 • Διαπροσωπικές καθώς και ψηφιακές αλληλεπιδράσεις με διάφορους πελάτες σε καθημερινή βάση, δημιουργώντας νέες επαφές και αναπτύσσοντας καμπάνιες για τη διατήρησή τους
 • Διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών που εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο αφοσίωσης και ικανοποίησης των πελατών
 • Επίτευξη του πλάνου και προϋπολογισμού πωλήσεων
 • Καθοδήγηση στρατηγικής ανάδειξης συγκεκριμένων σημάτων / μαρκών στην τοπική αγορά, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, σε συνεργασία με τους προμηθευτές
 • Ενεργεί ως πρεσβευτής της FLUXOTIC στην αγορά και τη διαχείριση των σχέσεων με τους προμηθευτές

Διαδρομή προς την αγορά 

Επαγγελματική Συντήρηση

Ποδήλατα, μοτοσικλέτες, σκάφη, βάρκες, πλοιάρια, αυτοκίνητα, φορτηγά, pick-up, ημιφορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου, κινητήρες 4T και 2T, βιομηχανικός εξοπλισμός, HVAC, ανελκυστήρες, ψύξη, υδραυλικά, σωληνώσεις, κτίρια, ανελκυστήρες, HORECA και πολλά άλλα

Συντήρηση Καταναλωτή / DIY

Ποδήλατα, βάρκες, σκάφη, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ATV, εξοπλισμός κήπων, μικροί κινητήρες, κυνηγετικά τουφέκια, εξοπλισμός ψαρέματος, πυροβόλα όπλα, σπίτια και άλλα

Εμπειρία και Γνώση

 • Διοίκηση και Διαχείριση – Γνώση των επιχειρηματικών και διαχειριστικών αρχών.
 • Πωλήσεις και Μάρκετινγκ – Γνώση αρχών και μεθόδων προβολής, προώθησης και πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών.
 • Εξυπηρέτηση Πελατών και Προσωπικής Εξυπηρέτησης – Γνώση αρχών και διαδικασιών για την παροχή πελατειακής και προσωπικής εξυπηρέτησης.
 • Υπολογιστές και Ηλεκτρονικά – Γνώση ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών και προγραμματισμού.
 • Μαθηματικά – Γνώση αριθμητικής, άλγεβρας, γεωμετρίας, λογισμού, στατιστικής και των εφαρμογών τους.
 • Γλώσσες – Γνώση της δομής και του περιεχομένου τόσο της ελληνικής όσο και της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της έννοιας και της ορθογραφίας των λέξεων, των κανόνων σύνθεσης και γραμματικής.
 • Μηχανική – Γνώση εξαρτημάτων κινητήρων και μηχανολογικού εξοπλισμού. Εξοικειωμένος με την αυτοκινητοβιομηχανία και τη συντήρηση της μηχανικής. Βιωματικές γνώσεις σε εφαρμογές ρευστών συντήρησης.  

Αποστολή  βιογραφικών στην διεύθυνση: info@fluxotic.com.cy